Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De JBL Voyager ligt nu in de winkel

Tijdens de IFA introduceerde JBL voor het eerst de Voyager speaker. Een grote speaker voor op het bureau met uitneembare mobiele speaker voor onderweg. De speaker is nu eindelijk aangekondigd voor Nederland.

De JBL Voyager valt op door de vorm. Het subwoofer deel is voorzien van doorzichtige wanden. In het midden van de speaker zit de mobiele speaker verwerkt waardoor de bass letterlijk om de mobiele speaker heen stroomt.

JBL Voyager Grey Docked

De smarts zitten in de mobiele speaker en deze heeft het dan ook meteen door wanneer je hem in de woofer drukt. De mobiele speaker zal meteen het bass geluid aan de muziek toevoegen en beginnen met laden.

Het voordeel van dit ontwerp zit hem natuurlijk niet alleen in het veel betere geluid wanneer je de twee combineert. Door deze combinatie ben je namelijk ook altijd verzekerd van een volledig geladen mobiele speaker.

JBL Voyager

Je kunt via bluetooth met de speaker verbinden, maar hij heeft ook een AUX aansluiting meegekregen. Je smartphone opladen kan eventueel ook nog via de USB aansluiting.

Beschikbaarheid

De JBL Voyager ligt nu in de winkel voor €249.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.