GadgetGear.nl

Over twee weken komt de nieuwe iPad

AllThingsD heeft bekendgemaakt dat Apple op 22 oktober een nieuw evenement voor de pers heeft aangekondigd. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit het evenement zijn waarop alweer de vijfde generatie iPad aangekondigd gaat worden. Daarnaast verwachten we nieuwe Mac’s en een nieuwe editie van OS X.

Het is een no-brainer dat de nieuwe iPad de vingerafdrukscanner van de iPhone 5S over zal nemen. Daarnaast zou dit ook de eerste editie sinds de originele iPad zijn die andere maten meekrijgt. Ook mogen we de nieuwe 64-bit A7 chip van Apple in de iPad verwachten. Deze chip zal naar alle waarschijnlijkheid ook meer nut hebben binnen de iPad dan binnen de iPhone gezien je de iPad toch heel anders gebruikt.

Na het verschijnen van dit bericht zijn Apple’s aandelen eindelijk weer een beetje gestegen. Investeerders hopen duidelijk op goed nieuws uit Cupertino. Het evenement valt overigens gelijktijdig met een groot evenement van Nokia en de lancering van Microsoft’s Surface 2 tablets in Amerika.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.