Review: Vtech Baby Smartphone

Vandaag geen Nokia, geen Sony, nee zelfs geen Apple. Vandaag checken we een smartphone van Vtech. Een smartphone speciaal voor baby’s, met een touchscreen.

Unboxing

De doos van de Vtech Baby Smartphone bevat niet veel meer dan de smartphone en een compacte handleiding. Batterijen zitten al in de smartphone. Wanneer je de doos in de winkel uitprobeert lijkt de Baby Smartphone nogal een lawaaimaker. Wanneer je de smartphone uit de doos tilt, trekt je er automatisch een lipje uit waardoor het volume halveert. Daarmee is de baby smartphone alles behalve storend ;-).

Vtech Baby Smartphone Packshot

Design

Het design van de Baby Smartphone is kleurig. Het grote touchscreen is omlijst in het wit met daaromheen stevig oranje plastic. Onderop zit een schuif waarmee de kleine kan kiezen tussen muziek en spelletjes. Daaronder de enige drie echte knoppen die de smartphone rijk is.

Schokbestendig

Een babyspeeltje moet er niet alleen schattig uitzien, maar ook tegen de nodige kwijl en stoten kunnen. Dit lijkt voor de Baby Smartphone allemaal geen probleem. Ik kan flink meppen met het ding zonder dat onderdelen loskomen. Ook heel wild op de knoppen drukken en de schuif heen en weer trekken is geen probleem.

Mick en de Vtech Baby Smartphone

Vrolijke noten

In de handen van mijn baby is de Baby Smartphone een succes. Met regelmaat tikt de kleine op het scherm om de vrolijke liedjes te starten. Echt spelen lukt hem nog niet, maar als vader snap ik dat hij de opdrachtjes van het apparaatje als hij iets ouder is ook gewoon uit kan voeren.

Conclusie

Vtech is een voorloper met dit soort speelgoed en eerlijk gezegd heb ik moeite om minpunten aan de Baby Smartphone toe te kennen. Gewoon omdat ik ze niet zie. Zeker niet vanuit het vaderschap. Van alle elektronische lawaaimakers is dit namelijk het minst storende speelgoed dat de kleine tot nu toe heeft. Baby blij, ik blij.

Beschikbaarheid

De Vtech Baby Smartphone ligt nu in de winkel voor €17,99.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Stevig
  • Leuk ontwerp
  • Twee schermen
  • Zowel opdrachtjes als muziek
  • Aangenaam volume

THE BAD

  • Niks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.