Nieuwe functies voor PlexPass houders

Heb je een NAS waar je films vandaan streamt? Dan is de kans groot dat je dat doet met behulp van een handige app met de naam Plex. Plex zelf is gratis, maar voor iedereen die een PlexPass lidmaatschap heeft, is er groot nieuws.

Cloud Sync

Die gebruikers kunnen streams van hun favoriete films en series namelijk als stream al synchroniseren naar hun apparaten zodat ze onderweg geen dure dataverbinding nodig hebben. Echter om ruimte te besparen op je apparaten, kun je nu ook gebruik maken van Google Drive, DropBox en Box.net als opslagruimte. Plex noemt dit Cloud Sync. Oké, je hebt dan wel WiFi nodig, maar de downstream is waarschijnlijk sneller dan vanaf je NAS thuis.

Plex Server

De Plex Server app zelf heeft ook een aantal flinke updates gekregen. Zo verloopt het indexeren van media nu veel sneller. Tot 3 keer sneller als we Plex mogen geloven. Het laden van de aanbevelingen en jouw queue gaat nu ook 10x sneller dan voorheen.

Plex it!

Tenslotte is de Plex It! optie voor in de browser ook sterk verbeterd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram