Heb je een NAS waar je films vandaan streamt? Dan is de kans groot dat je dat doet met behulp van een handige app met de naam Plex. Plex zelf is gratis, maar voor iedereen die een PlexPass lidmaatschap heeft, is er groot nieuws.

Cloud Sync

Die gebruikers kunnen streams van hun favoriete films en series namelijk als stream al synchroniseren naar hun apparaten zodat ze onderweg geen dure dataverbinding nodig hebben. Echter om ruimte te besparen op je apparaten, kun je nu ook gebruik maken van Google Drive, DropBox en Box.net als opslagruimte. Plex noemt dit Cloud Sync. Oké, je hebt dan wel WiFi nodig, maar de downstream is waarschijnlijk sneller dan vanaf je NAS thuis.

Plex Server

De Plex Server app zelf heeft ook een aantal flinke updates gekregen. Zo verloopt het indexeren van media nu veel sneller. Tot 3 keer sneller als we Plex mogen geloven. Het laden van de aanbevelingen en jouw queue gaat nu ook 10x sneller dan voorheen.

Plex it!

Tenslotte is de Plex It! optie voor in de browser ook sterk verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.