GadgetGear.nl

Goedkope cloud dienst Google One gelanceerd

Afgelopen jaar was er al wat commotie rondom Google Drive. De app voor PC’s werd geschrapt waardoor de cloud drive niet meer helemaal lekker te integreren viel met Windows. Nu weten we waarom. Google One komt eraan.

Google One is een alternatief voor Google Drive dat eerst live gaat in de VS. Later komt het ook deze kant op. Google One is een directe vervanger voor Google Drive met meer en goedkopere opties dan er nu zijn. Net als bij Google Drive krijg je de eerste 15GB gratis, maar die 15GB deel je ook met Gmail en andere Google diensten.

Google One biedt abonnementen van 100GB tot 30TB en is te delen met vijf gezinsleden. Iedereen krijgt dan zijn of haar eigen privéruimte. Om precies te zijn kun je kiezen tussen 100GB, 200GB, 2TB, 10TB, 20TB en 30TB. De huidige 1TB verdwijnt dus.

Google gaat met de abonnementen ook credits geven voor Google Play en extra’s weggeven in andere Google diensten. Bovendien beloofd Google een beter toegankelijke klantenservice voor betalende klanten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten