LaCie en Porsche Design komen met een sneller USB 3.0 stick

We kunnen er niet allemaal in rijden, maar met de nieuwste USB stick van LaCie komt het Porsche gevoel wel weer iets dichterbij. De nieuwste USB stick van LaCie is namelijk ontworpen door Porsche Design.

Oké, het klinkt heel indrukwekkend, maar de filosofie van Porsche Design lijkt ‘less is more’. De stick is eigenlijk gewoon een rechthoekige balk op het formaat van de USB plug. Een strak vierkant gat laat de stick aan een sleutelbos bevestigen en het Porsche Design logo is in het zwart op de stick gedrukt.

De stick van Porsche Design komt in twee smaken op de markt. Er komt een 16GB versie en een 32GB. De transfersnelheid bedraagt maximaal 95MB/s. Naar alle waarschijnlijkheid is dit de leessnelheid.

Beschikbaarheid

De nieuwe LaCie sticks zijn nu verkrijgbaar. Voor 16GB betaal je €29,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram