Logo GadgetGear.nl
Porsche Design AOC AGON Pro PD27S
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: AOC lanceert betaalbare Porsche Design gaming monitor

De laatste Porsche Design monitor van fabrikant MMD die op ons kantoor stond was indrukwekkend, maar het prijskaartje niet waard. Met haar label AOC doet MMD nog een keer een poging met een gaming monitor die op papier gewoon heel goed geprijsd is.

De Porsche Design AOC AGON Pro PD27S zoals de nieuwe monitor volmondig heet, gaat €499 kosten. Voor dit prijskaartje krijg je een 27 inch gaming monitor naar Porsche-ontwerp. De verversingsgraad van het display list op 170Hz wat in dir prijssegment heel netjes is. De GtG responsetime ligt netjes op 1ms en het display is DisplayHDR 400 gecertificeerd. Er is gekozen voor een 10-bits IPS paneel dat 95% van het P3 kleurenspectrum dekt op een resolutie van 2.560×1.440. Ondersteuning voor Adaptive Sync is ook aanwezig net als een 4-poorts USB 3.2 hub en 5 Watt DTS speakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.