Picture of Sven Meijer
Sven Meijer

Goud waard! De nieuwe Gold Collection van Parrot ZIK

Combineer de kwaliteit van de Parrot’s ZIK koptelefoon met de visie van Philippe Starck en je krijgt de nieuwe Parrot ZIK Gold Collection.

De fraaie Parrot ZIK headphones zijn al eerder in 2012 uitgebracht, maar nu is Starck losgelaten op het design. Wat krijg je? Een Black Gold, Rose Gold en een Yellow Gold edition. Abstract design met nu nog strakkere lijnen en lekker geluid zoals de eerdere Classic variant.

Parrot ZIK 4Het is een vrij geavanceerde headphone. Zo maakt het gebruik van DSP-algoritmes zodat je intuïtief met swipe bewegingen op het rechter oorstuk het volumeniveau kan regelen, nummers kan skippen en pause/play commando’s kan geven. Ook is er de mogelijkheid voor de Android en Apple consoles de app Parrot Audio Suite te downloaden waarin je een equalizer kan inschakelen, de omgeving kunt bepalen waarin de muziek af speelt en waarin je de Actieve Geluidsreductie in en uit kunt schakelen.

Parrot ZIK 2

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gold Collection wordt voor een adviesprijs verkocht van €349,- per stuk en zijn vanaf november 2013 te koop. Houd Gadgetgear.nl goed in de gaten, binnenkort volgt er een testverslag van deze fraaie koptelefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.