Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

CES: Sennheiser streelt het oor met 3 nieuwe producten

Op de CES heeft Sennheiser twee nieuwe in-aers en een nieuwe hoofdtelefoon gelanceerd. Voor elk type muziekliefhebber is er weer een nieuwe Sennheiser beleving. Voor de sporters, reizigers en muziekliefhebbers.

Voor de audio liefhebbers

De MOMENTUM True Wireless 4 van Sennheiser, met meer dan een dozijn verbeteringen, biedt levensecht geluid en is daarmee het meest geavanceerde model van het merk. Deze oortjes, uitgerust met Qualcomm® S5 Sound Gen 2-platform en Snapdragon Sound™ technologie, garanderen aptX™ lossless geluidskwaliteit en minimale latentie. Ze beschikken over Bluetooth® 5.4, Auracast™-ondersteuning, een verbeterd antennedesign voor stabiele signalen, geavanceerde Adaptive ANC, en een verbeterd batterijsysteem. Geniet van 7,5 uur non-stop luisterplezier, een Qi-oplaadetui en snelladen via USB-C. Beschikbaar in drie kleuren: zwart koper, metallic zilver en grafiet, te pre-orderen vanaf 15 februari voor € 299,90.

Voor de sporters

De MOMENTUM Sport, Sennheiser’s nieuwste echt draadloze oortjes, zijn speciaal ontworpen voor fitness met realtime biometrische feedback. Ze bevatten een hartslagsensor en een lichaamstemperatuursensor die data doorsturen naar populaire fitnessapps en -toestellen. Deze oortjes zijn compatibel met apparaten en apps zoals Apple Watch/Health en Garmin Watch/Connect. Ze bieden unieke toegang tot Polars biosensing-capaciteiten en data-analyse, inclusief lichaamstemperatuur. Ontworpen met een akoestisch verluchtingskanaal en half-open ontwerp, minimaliseren ze lichaamsgeluiden en verhogen ze omgevingsbewustzijn. Ze hebben ook een Transparantie-modus, Antiwind-modus en Adaptive Noise Cancelling. Met een IP55-rating tegen zweet en water, een schokbestendig chassis en een IP54-geclassificeerd Qi-oplaadetui, zijn ze bestand tegen elke work-out. Ze bieden tot 24 uur totale afspeeltijd met snellaadfunctie. Beschikbaar vanaf 9 april voor € 299,90 in drie kleuren: Polar Black, Burned Olive en Metallic Graphite.

Voor de reizigers

De ACCENTUM Plus biedt een premium hoofdtelefoon-luisterervaring voor een – voor Sennheiser – betaalbare prijs. Met Bluetooth® 5.2, legt deze hoofdtelefoon de nadruk op uitzonderlijke geluidskwaliteit, een lange batterijduur van 50 uur, en veelzijdige connectiviteit, inclusief ondersteuning voor alle populaire codecs zoals aptX™ Adaptive. De hoofdtelefoon heeft een oorschelp met aanraakfunctie voor intuïtieve bediening. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met multipoint-connectiviteit, windreductie, aanpasbare zijtonen en Adaptive ANC voor een dynamische aanpassing aan omgevingsgeluiden. Een audiokabel is inbegrepen voor aansluiting op vliegtuigentertainmentsystemen. De hoofdtelefoon, verkrijgbaar in zwart en wit, wordt geleverd met een reisetui en is beschikbaar vanaf 20 februari voor € 229,99.

Eén reactie

  1. “Streelt het oor”, “levensecht geluid”?? Vind het redelijk ongepast om effe wat PR te doen van een product dat nog niet eens getest is. Sorry dat ik wat kritisch ben, maar ik merk dat in de drukke berichtgeving rond CES in de techmedia vooraf al bepaalde producten als een topper worden neergezet. Bij de Momentum 3 was jullie recensie een van de degelijk kritische beoordelingen waarin uitgelegd werd voor wie het was, en dat was dat het niet voor iedereen was.

    En als ik dan een nieuwsbericht als dit lees, lijkt het net alsof jullie nu al stellen dat het een topper wordt, want Sennheiser. Hopelijk komt de review van deze oortjes van dezelfde redacteur of een ander die kritisch kijkt en niet iemand die doodleuk overal een topscore aan geeft als het maar een beetje bevalt of op basis van het merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.