GadgetGear.nl

Chromecast lijkt een Nederlandse release te krijgen

Het scherm van jouw smartphone weergeven op je TV kan momenteel op twee manieren. Via MHL (met een draadje) en via Miracast. Omdat dat laatste niet voor iedereen even goed werkt, bedacht Google de Chromecast voor Android smartphones. Deze goedkope oplossing zou weleens vlot naar Nederland kunnen komen.

Google introduceerde de ChromeCast onlangs nog in de VS waar de kleine HDMI stick meteen al een doorslaand succes was. De ChromeCast kost namelijk enkele tientjes en is voor de meeste TV’s gemakkelijk weg te werken.

Een oplettende bezoeker van Tweakers.net zag dat de software voor de ChromeCast al even op de Nederlandse versie van Nederlandse Google Play stond. Natuurlijk heb je er niets aan zonder de ChromeCast dongle in bezit te hebben, maar het is wel een voorteken dat een Nederlandse introductie aanstaande lijkt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten