Tijdens de IFA laat Archos voor het eerst haar nieuwe lijn tablets en smartphones aan het publiek zien. Zowel qua tablets als qua smartphones komt Archos met een zeer grote lijn naar Europa toe.

Nieuwe Oxygen Smartphones

Na de Platinum- en Titanium-series komt Archos met de Oxygen-series smartphones. Deze nieuwe lijn wordt aangevoerd door de Archos 50 Oxygen. Deze nieuwe smartphone heeft een Full-HD IPS display. Onder de motorkap ligt een mooie quad-core 1.5 GHz CPU met een onbekende hoeveelheid werkgeheugen. Hij draait op Android 4.2 en heeft een 13 megapixel camera aan boord. Aan de voorkant zit bovendien ook nog eens een 5 megapixel camera.

Archos 50-Ox

Nieuwe Xenon 3G Tablets

We mogen ook een nieuwe serie Xenon tablets van Archos verwachten. Archos blijft als doelstelling houden dat de tablets uit deze serie allemaal van 3G voorzien moeten zijn en toch goedkoper moeten blijven dan de 3G-loze tablets van de grote merken die vergelijkbare specs hebben.

Archos 80-Xe

Vernieuwde ChildPad-serie

Ook de ChildPad’s krijgen een update. Deze tablets bevatten een gecensureerde versie van Google Play zodat kinderen geen vervelende apps kunnen downloaden. De tablets doen ook iets met magnetische figuurtjes, maar daar laat Archos in het persbericht verder niets over weten.

Archos 80-CP

GamePad 2

Na het succes van de eerste GamePad vorig jaar, komt Archos met de GamePad 2. Wederom gaat het om een tablet speciaal voor gamers. Meer dan een aankondiging doet Archos helaas niet, dus moeten we nog even wachten op specs en plaatjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.