Kevin Krechting
Kevin Krechting

Firefly Studios maakt nieuwe karakter bekend voor Stronghold Crusader II.

Firefly Studios komt met een opvolger genaamd Stronghold Crusader II. De ontwikkeling van het spel ligt deels in handen van de fans door crowdfunding. Vandaar dat ze je graag up to date willen houden met nu een nieuw karakter genaamd The Caliph. Als groot fan van de Stronghold series kijk ik met arendsogen naar de release in 2014 van deze game. Maar voor het zover is ondergaat het spel nog enkele fases om het nog meer te verfijnen. Om deze tijd te nemen heeft de onafhankelijke ontwikkelaar Firefly Studios crowdfunding deels omarmt.

13

Fans die dit spel financieel steunen krijgen toegang tot de closed beta en een flinke korting op de aankoop van het spel. Mede daarom dus is Firefly Studios erg bezig om men geïnformeerd te houden over de nieuwe ontwikkelingen omtrent deze game. Nu is er een nieuw personage onthult genaamd The Caliph, een meedogenloze en sluwe tegenstander. Zie hiervoor de video voorzien van persoonlijk commentaar van de ontwikkelaars.

4

De game ziet er stukken beter uit dan zijn voorganger. Logisch natuurlijk gezien de recente technieken. Toch is dit voor kleinere studio’s wel enigszins lastig omdat dit wel meer tijd betekend om een game te ontwikkelen. Firefly is op de goede weg!

3

De game staat gepland voor 2014 en zal uitkomen op de PC. Voor de GamesCom trailer klik hier en voor de website van de nieuwe game bezoek deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.