Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

2K Organiseert Civilization FreeToPlay Weekend (PC)

Met de release van Civilization V lanceerde 2K Games afgelopen jaar misschien wel de belangrijkste strategy game van 2011. Voor iedereen die toch twijfelt of Civilization (Civ for friends) leuk genoeg is om te spelen, organiseert 2K Games het Civilization FreeToPlay weekend op Steam.

In tegenstelling tot gewone gamedemo’s is Civilization vanaf nu tot zondag 22:00 gratis te spelen. Het hele spel staat daarbij open. Raak je overtuigd van de game, dan is hij ook nog eens met 75% korting aan te schaffen. De kortingsactie loopt tot maandag 19:00. 2K Games organiseert dit om de release van de Gods & Kings uitbereiding te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.