Arjan Olsder
Arjan Olsder

KLM Lanceert Aviation Empire (iOS)

Altijd al een eigen airline willen starten? Aviation Empire is één van de games waarin dat kan, maar wel meteen één met een enorm voordeel. Deze is betaald door de KLM, dus je kunt hem helemaal gratis spelen.

De game start in career modus of in een vrij spel waarbij je gewoon een zak met geld krijgt en zelf gaat uitzoeken wat je daarmee gaat doen. Wel krijg je iedere keer meteen toegang tot luchthaven Amsterdam.

Aviation-Empire-Wereld

De career modus is vooral gericht op de geschiedenis van de KLM. Iedere keer behaal je milestones waarna je beloningen krijgt en een stapje verder in te tijd gaat. Daarbij komen oude foto’s en posters voorbij die de geschiedenis van onze (tegenwoordig Franse) blauwe trots in beeld brengen. Koop je in het begin nog kleine dubbeldekker vliegtuigen, heb je een aantal jaren later zelfs toegang tot ruimtevaartuigen.

Aviation Empire beperkt zich niet tot de virtuele wereld. Met dit spel op je tablet of smartphone kun je op vliegvelden wereldwijd inchecken. Deze worden dan vrijgegeven zonder dat je er in-game credits voor uit hoeft te geven. Veelvliegers hebben dus een voordeel in deze game.

Overigens hoef je de in-game credits niet aan te schaffen zoals bij vele andere games. In-game credits zijn enkel te verdienen door het spel te spelen.

Binnenkort komt de game ook uit voor Android smartphones en tablets. Door de game met je sociale netwerk te koppelen, mag je gebruik maken van cloud opslag. Hierdoor kun je op ieder toestel verder waar je gebleven bent. Handig voor onderweg dus.

De game is nu gratis te downloaden via iTunes. Android volgt snel. Android is er nu ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.