Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xqisit komt met drie nieuwe audiogadgets

Xqisit heeft vandaag in één keer maarliefst drie nieuwe audiogadgets aangekondigd. Het gaat om de nieuwe bluetooth speaker xpS10, de bluetooth speaker xqB20 en de Xqisit Foldable Headset.

xqS10 Bluetooth Speaker

De xq10 doet qua design een beetje denken aan wat Logitech met de UE Mobile Boombox heeft gedaan. Vrolijke kleuren en grote knoppen bovenop. Naast de opvallende vormgeving, zijn de specs ook interessant. Zo bevat de xqS10 een 35mm speaker en moet de ingebouwde lithium ion accu 10 uur meegaan. Qua streaming kun je gebruik maken van AAC en Apt-X. Moderne smartphones kunnen dus een hogere kwaliteit audio naar de speaker sturen. De speaker bevat daarnaast een microfoon zodat je hem als speakerphone kunt gebruiken.

Xqisit-xqS10-Blauw

xqB20 Bluetooth Speaker

De xqB20 is een veel compactere speaker dan de xqS10, maar bevat toch een 55mm speaker. Qua streaming maakt de xqB20 gebruik van bluetooth 3.0 met A2DP, HFP en HSP. De speaker bevat bovendien een AUX kabeltje en is door te lussen om zo meerdere speakers op één apparaat aan te kunnen sluiten.

Xqisit-xqB20-Zwart

Xqisit Foldable Headset

Met 40mm drivers in de oorschelpen doet Xqisit meteen al een stap in de goede richting voor wat betreft de kwaliteit van de nieuwe Foldable Headset. Toch valt het te hopen dat deze hoofdtelefoon echt wel de kwaliteit van de LZ380 weet te overstijgen. Van de andere kant kost deze maar een fractie van de prijs.

Xqisit-Foldable-Headset

Beschikbaarheid

De xqS10 verschijnt in het zwart, roze, blauw, violet en groen. Deze speaker gaat €99,99 kosten. De xqB20 gaat al voor €49,99 over de toonbank en verschijnt in de kleuren groen, blauw, roze, violet en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.