Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Nieuwe Ultimate Ears Producten van Logitech

Logitech heeft tijdens de IFA in Berlijn een nieuwe serie van 7 producten onder het Ultimate Ears (UE) label aangekondigd. Het gaat niet alleen om nieuwe hoofdtelefoons, maar ook om draagbare speakers en een internetradio ontvanger.

Logitech UE Boombox

De Logitech UE Boombox is de eerste draagbare speaker die Logitech op de IFA heeft aangekondigd. De speaker maakt gebruik van bluetooth en kan een afstand van maximaal 15 meter overbruggen. Het is mogelijk om maximaal 8 apparaten met de speaker te koppelen. De speaker zelf bevat 8 handmatig afgestelde drivers en een accu die tot 6 uur muziek moet leveren. De Boombox heeft een winkeladviesprijs van 249,99 euro.

Logitech UE Mobile Boombox

Eveneens tot op 15 meter te gebruiken, maar met slechts 2 apparaten is de UE Mobile Boombox. De accu gaat tot tien uur mee en de speaker beschikt over een microfoon waardoor hij als speakerphone gebruikt kan worden. De rubber afwerking zorgt ervoor dat de UE Mobile Boombox tegen een stootje kan. De Logitech UE Mobile Boombox zal verkrijgbaar zijn voor een winkeladviesprijs van 99,99 euro.

Logitech UE Smart Radio

Met de nieuwe UE Smart Radio is het mogelijk om niet alleen naar eigen muziek te luisteren, maar ook naar internetstreams en streams van muziek op je PC of Mac. Het kleurenscherm geeft informatie over de tracks die je speelt en laat albumart zien. Met de UE Smart Radio Controller app kan je iedere smartphone of tablet gebruiken om de radio aan te sturen. De oplaadbare accu gaat tot 6 uur mee. De Logitech UE Smart Radio zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 179,99 euro.

Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones

De Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones leveren geluid dat zich kan meten met de professionele handgemaakte in-ears van Logitech UE. De vier armaturen speakers en drieweg crossover met universele pasvorm zorgen voor een breed klankbereik met diepe bass en hoge tonen. Het kenmerkende UE geluid hercreërt zorgvuldig het originele geluid. Twee afneembare, gevlochten kabels, waarvan één met microfoon en bedieningsknoppen, maken het verwisselen van draden makkelijk. Oorlussen verzekeren de gebruiker van een goede en comfortabele pasvorm, ongeacht de activiteit die de gebruiker wil ondernemen. De Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones hebben een adviesprijs van 399,99 euro.

Logitech UE 9000 Headphones

De Logitech UE 9000 Headphones maken draadloos contact met Bluetooth-apparaten en worden geleverd met een optionele kabel voor het geval de batterij leeg is. De drivers met hoge resolutie zorgen voor een puur, rijk en helder geluid. De batterij heeft een lange levensduur. De ‘noise canceling technology’ filtert het achtergrondgeluid voor een betere geluidservaring. De asymmetrische kussentjes bedekken het hele oor, bewegen mee en vormen zich naar de contouren van het hoofd van de gebruiker. Logitech UE 9000 Headphones hebben intuïtieve knoppen die met de vingertoppen bediend kunnen worden om een nummer te selecteren, het volume te regelen of een telefoongesprek te beantwoorden. De Logitech UE 9000 Headphones hebben een adviesprijs van 349,99 euro.

Logitech UE 6000 Headphones

De Logitech UE 6000 Headphones kunnen verbonden worden met verschillende apparaten en laten zich opvouwen als een zonnebril, waardoor het product makkelijk mee te nemen is. De hoofdtelefoon heeft ook een splitter, waardoor muziek delen gemakkelijk is. Het onderscheidende geluid van UE zorgt voor een groot klankbereik en een opmerkelijk niveau van detail in de muziek. De kussens van de hoofdtelefoon bedekken het hele oor, zijn ademend en voelen aan als zacht leder. De Logitech UE 6000 Headphones zijn beschikbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Logitech UE 4000 Headphones

De krachtige, hooggevoelige drivers in de Logitech UE 4000 Headphones laten muziek tot leven komen met een diep, authentiek geluid. Deze compacte on-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met een microfiber reistas met rits. De microfoon en knoppen bevinden zich op de draad en maken het beantwoorden van telefoontjes, het verwisselen van nummer en het regelen van het volume mogelijk. De hoofdtelefoon UE 4000 heeft ademende kussens die het gehele oor bedekken. De Logitech UE 4000 Headphones zullen beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Beschikbaarheid

Alle muziekproducten zijn geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De producten liggen naar verwachting begin september in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.