Toen Warner Bros. twee jaar geleden met haar LEGO MMO startte, merkte het bedrijf dat we wel graag online zijn in een LEGO wereld, maar daar niet heel veel geld voor over hebben in de vorm van een maandelijks bedrag. Met de online game LEGO Chima gaat WB het dan ook helemaal anders aanpakken.

LEGO Chima zal een gratis online browsergame worden. Daarbij zal het zo zijn dat je alle quests gewoon kunt spelen zonder gebruik te maken van gouden stenen, de munteenheid in de game. Daarnaast hoef je niet altijd te betalen voor de gouden stenen. Dagelijks kun je één gouden steen verdienen door vrienden in de game te bezoeken en deze te helpen. Sociaal zijn loont dus in deze game.

Momenteel draait de game in BETA in Noord-Amerika. Later dit jaar zal de BETA ook in Europa beschikbaar zijn gevolgd door een complete lancering.

Ik heb al even mogen spelen met de game en wat me opvalt is dat de game lekker vlot loopt en erg rijk is aan karakters, omgevingen en vijanden. Er was duidelijk budget voor een mooie game. Nu maar hopen dat hij lang online blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.