GadgetGear.nl

Doe je dans voor gratis cola in Zuid-Korea

Wederom hebben we een bijzondere vending machine van Coca Cola gezien. Ditmaal in Zuid-Korea. Kennelijk snapt de suikersapmagnaat dat al die calorieën in de cola weer verbrand moeten worden. Daarom introduceerde Coca Cola in Zuid-Korea een bijzondere vending machine.

Deze bevat namelijk een camera en registreert de dance moves van de persoon voor de machine. Zijn die dance moves goed genoeg, dan trakteert Coca Cola je op een gratis machine.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten