Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De smaak van: Bacardi Pineapple Fusion

De echte brandende zon hebben we alweer een paar dagen moeten missen, maar we willen je Bacardi’s nieuwste creatie niet onthouden. Deze zomer staat bij Bacardi namelijk in het teken van de Pineapple Fusion.

Zoals de naam fusion al doet vermoeden gaat het bij deze drank niet alleen om de smaak van ananas. Bacardi mixt de zoetzure smaak van ananas namelijk met kokosnoot. Die kokosnoot ruik je trouwens niet wanneer je de drank onder de neus krijgt. Er komt echt een hele mooie ananasgeur vanaf.

Bacardi-Pop-Up-Party
Bacardi Pineapple Fusion pop-up party in Amsterdam.

Wanneer de Pineapple Fusion over de tong rolt, dan merken we pas de smaak van kokos en dan vooral in de nasmaak. Wat dat betreft is de combinatie van Bacardi zeer goed gekozen.

Recept:

Het meest lastige van dit soort smaken van Bacardi is dat er nauwelijks cocktailrecepten voor te vinden zijn. De afgelopen dagen zijn we hier dan ook aan de slag gegaan om iets moois voor je in elkaar te zetten. We noemen hem de Tropic Dream.

Giet in een shaker 20ml Pineapple Fusion. Voeg hier nog eens 20ml blanke rum aan toe gevolgd door 40ml troebele appelsap en één theelepel stevia (of rietsuiker). Shake dit met twee a drie ijsklontjes. Giet het geheel in een glas en maak het af met een scheutje grenadinesioop om de ondergaande zon in je glas te brengen. Proost!

Beschikbaarheid

Bacardi Fusion ligt nu in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.