De gameplay trailer “Soul of a man” van Mad Max is vandaag in premiëre gegaan. Mad Max is een nieuwe game in ontwikkeling door Avalanche Studios. De release is pas in 2014, maar we worden nu alvast even lekker gemaakt voor deze game.

In Mad Max speel je, hoe kan het ook anders, als Mad Max. Max is een eenzame krijger die begint aan een gevaarlijke reis op zoek naar zijn gestolen Interceptor. Maar hij zou niets liever willen dan alle gekheid achter zich laten, om dan naar het legendarische “Plains of Silence” af te reizen.

Verder is er nog niet heel veel bekend van deze game. Maar het lijkt erop dat Mad Max een actie game brengt met een open wereld en een flinke portie geweld. Het spel komt uit op de PC en zowel de huidige als nieuwe generatie Playstation en Xbox Consoles.

B

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.