GadgetGear.nl

2K Kondigt nieuwe chaos aan voor Borderlands 2

2K en Gearbox kondigden vandaag aan dat vanaf dit najaar meer downloadbare content beschikbaar komt voor Borderlands 2 op alle platforms wereldwijd. Richting Pandora komt een tweede level cap uitbreiding, epische bossfights en compleet nieuwe hoofd- en skinssets.

Dit najaar kunnen spelers nog meer chaos creëren op Pandora met de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge, die de level cap voor alle 6 speelbare personages verhoogt van 61 naar 72 en die binnenkort beschikbaar is voor € 4,99.

Vanaf het najaar tot in 2014 zullen er voor de eerste keer nieuwe unieke thema-gerelateerde bossfights beschikbaar zijn met extra bonusmateriaal. Elk pack biedt spelers een nieuwe quest die tot bossfighst leidt. Zodra de speler de overwinning behaald heeft, komt er behalve een loot-drop ook een unieke hoofd- en skinset vrij voor elk speelbaar personage.

Borderlands 2

Daarnaast zullen nieuwe hoofd- en skinsets beschikbaar zijn voor € 0,99 per stuk, waardoor alle zes speelbare Borderlands 2 personages beter te customizen zijn dan ooit tevoren.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.