2K en Gearbox kondigden vandaag aan dat vanaf dit najaar meer downloadbare content beschikbaar komt voor Borderlands 2 op alle platforms wereldwijd. Richting Pandora komt een tweede level cap uitbreiding, epische bossfights en compleet nieuwe hoofd- en skinssets.

Dit najaar kunnen spelers nog meer chaos creëren op Pandora met de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge, die de level cap voor alle 6 speelbare personages verhoogt van 61 naar 72 en die binnenkort beschikbaar is voor € 4,99.

Vanaf het najaar tot in 2014 zullen er voor de eerste keer nieuwe unieke thema-gerelateerde bossfights beschikbaar zijn met extra bonusmateriaal. Elk pack biedt spelers een nieuwe quest die tot bossfighst leidt. Zodra de speler de overwinning behaald heeft, komt er behalve een loot-drop ook een unieke hoofd- en skinset vrij voor elk speelbaar personage.

Borderlands 2

Daarnaast zullen nieuwe hoofd- en skinsets beschikbaar zijn voor € 0,99 per stuk, waardoor alle zes speelbare Borderlands 2 personages beter te customizen zijn dan ooit tevoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.