Het zesde karakter van Borderlands is deze week aangekondigd, Krieg de Psycho is nu beschikbaar. Deze Psycho Pack brengt meer chaos tussen al deze borderlands personages.

De game is beschikbaar via een download op alle platformen voor € 9,99 of 800 Microsoft Points.Met meer dan 55 redactionele awards en ongeveer 6 miljoen ingeladen exemplaren vieren 2K en Gearbox het veelgeprezen en commerciële succes van Borderlands 2 door de spelers Krieg’s psychotische meervoudige persoonlijkheid in het gareel te houden en de psycho bandits een koekje van eigen deeg te geven. Borderlands fans kunnen nu vijanden aan flarden scheuren met Krieg’s dodelijke attack skill – Buzz Axe Rampage. Spelers kunnen ook bonussen opstapelen met Krieg’s Bloodlust skill tree, leef op het randje van krankzinnigheid met zijn Mania skill tree, of bedwelm vijanden in vlammen met zijn Hellborn skill tree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.