Het gaat op zijn zachtst gezegd niet heel goed met HTC. De nieuwe HTC One is misschien wel een groot succes, maar de samenwerking met Facebook voor een exclusieve smartphone lijkt weer een flop te worden. Twee voormalig bestuurders besloten dan ook om een nieuw merk op te richten.

Het nieuwe merk, Kazam, wordt opgericht door twee Britten die bij HTC werkzaam waren. Ze stonden aan het hoofd van de verkoopafdeling en de marketingafdeling. Het bedrijf zal dan ook gevestigd zijn in Londen.

Dit jaar nog, verwacht Kazam een nieuwe reeks smartphones te kunnen introduceren. Daarbij is het interessant om te zien dat het bedrijf ook oudere modellen lang wil blijven ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.