Sharp start verkoop grootste LED TV in Nederland

Sharp timmert hard aan de weg en heeft een nieuwe primeur voor Nederland in handen. Sharp start vandaag namelijk met de verkoop van de grootste LED TV in Nederland. Het gaat om de 90-inch LC-90LE757 TV.

Deze nieuwe FullHD TV uit de Aquos-lijn van Sharp heeft een hoogte van 1,2 meter en kan natuurlijk als 3DTV worden gebruikt. De ideale kijkafstand voor deze TV is volgends Sharp 3,5 meter van het scherm.

Met Aquos NET+ beschikt de LC-90LE757 ook over de nieuwste apps van Sharp, daarnaast is hij via de Sharp Remote Lite app met een smartphone of tablet te bedienen.

De TV heeft een triple tuner. Je kunt daarmee gebruik maken van DVB-T, DVB-C en DVB-S2 en je kunt er ook gewoon sticks met video’s in steken.

Beschikbaarheid

De nieuwe LC-90LE757 van Sharp is nu verkrijgbaar voor €12,999.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram