Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Babyliss for Men E863E baardtrimmer met 4 sterren.

The Good
  • De kop loopt mooi met de huid mee
  • Zeer nauwkeurig in te stellen
The Bad
  • Handvat voelt wel heel plastic aan


We hebben al veel baardtrimmers voorbij zien komen, maar meestal betrof het dan een tondeuse met een hulpkammetje. Met de E863E pakt Babyliss for Men het anders aan. Deze trimmer bevat een geavanceerd systeem om de haarlengte af te stellen en een scharnierende kam die de huid volgt.

Unboxing

In de doos van de Babyliss for Men E863E vinden we naast de trimmer ook een netstroom adapter, een tweetal borsteltjes om de trimmer schoon te maken, een flesje olie om de messen te smeren en een uitgebreide handleiding.

Babyliss-for-Men-E863E-Unboxing

Design

Het design van de Babyliss for Men E863E is zoals we van het bedrijf gewend zijn. Babyliss heeft dan ook nu weer voor strakke lijnen gekozen en een behuizing die heel plastic aanvoelt. Daar staat tegenover dat hij wel heel stevig is en dat het scharnier heel mooi loopt.

Babyliss-for-Men-E863E-Zijkant

Bediening

Met het wiel onder de powerknop bepaal je de maximale haarlengte. Dit loopt van 0,4mm tot 5mm. De verdeling is in stapjes van 0,2mm (de gemiddelde groeilengte van een baardhaar in één etmaal).

Babyliss-for-Men-E863E-Bediening

Gebruikservaring

Hoewel de Babyliss for Men E863E zeer plastic aanvoelt, ligt hij prima in de hand. Het scharnier van de E863E buigt zeer prettig mee met de loop van de huid waardoor de trimmer de contouren van het gezicht netjes kan volgen. Daarnaast is hij met de bijgeleverde borstels gemakkelijk schoon te houden.

Conclusie

Natuurlijk kun je een baardje bijwerken met een tondeuse, maar dat zal in de meeste gevallen niet zo precies zijn als het resultaat van de Babyliss for Men E863E. De kop loopt namelijk mooi mee met de contouren van de huid waardoor je niet snel de fout in zal gaan. De kop voelt door de afgeronde vorm ook prettig aan waardoor het mij het gevoel geeft dat ik een mooi stukje gereedschap in de hand heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.