Remington stopt een stofzuiger in haar baardtrimmer

Je baard netjes trimmen is een hele klus en dan heb je nog een berg aan haren die je moet opruimen. Met de Vacuum Beard & Grooming Kit lost Remington dit op. Simpelweg door een stofzuiger in de trimmer te integreren.

De trimmer is voorzien van de bekende titanium snijbladen van Remington. Bij de brede trimmer krijg je een opzetkam om een vaste haarlengte te krijgen. Met een detailtrimmer kun je de Vacuum Beard & Grooming Kit voor het fijne werk gebeuren en het folie scheerblad zorgt ervoor dat je boven en onder de baardlijn een gladde huid kunt bereiken.

Remington-MB6550-Trimmer

Haren worden direct afgezogen tijdens het trimmen. Deze worden opgevangen in een reservoir dat je gemakkelijk uit de trimmer kunt klikken. Met behulp van een lithium-ion accu kun je 60 minuten draadloos trimmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.