Gangster Squad ligt morgen in de winkels

Hoewel Boardwalk Empire al een prachtige blik op het gangsterbestaan wist te werpen, is er nog meer te zien voor fans van gangsterfilms. Vanaf morgen ligt de film Gangster Squad namelijk in de winkels.

Gangster Squad vertelt het waargebeurde verhaal van John O’Mara. O’Mara staat aan het hoofd van een nieuwe, elite politie-eenheid die de strijd met de lokale maffia aan moet gaan. Die lokale maffia wordt gerund door gangster Mickey Cohen (Sean Penn). In de bijna twee uur durende film zie je hoe de twee elkaar op de lip zitten en hoe de strijd tussen de twee op genadeloze wijze escaleert.

Gangster Squad is verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. Die laatste barst natuurlijk van de extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events