Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Battlefield 4 komt ook naar de Xbox One en PS4

We sluiten het gamenieuws van vandaag af met het nieuws dat EA haar nieuwste Battlefield naar de next generation consoles gaat brengen. Natuurlijk hebben we het dan over Battlefield 4 voor de Xbox One en de Playstation 4.

Net als Need for Speed Rivals, zal Battlefield 4 gebruik maken van EA’s Frostbite 3 game engine en net als NFS zal de game eerst nog even op de oude consoles verschijnen. EA heeft de lancering van de PS3 en Xbox 360 versies van Battlefield 4 namelijk op 29 oktober gepland.

Ook deze game is nu al beschikbaar als pre-order. Wanneer je de game nu reserveert ontvang je gratis de Battlefield 4 China Rising DLC waarmee je de strijd aan gaat in de steden van dit prachtige land. Naast nieuwe maps krijg je ook nieuwe voertuigen. Reserveer je de game via Origin (PC) dan krijg je ook vroegtijdig toegang tot de multiplayer BETA.

Meer nieuws over Battlefield 4 volgt 10 juni vanaf de E3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.