Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Need for Speed Rivals verschijnt ook op de Xbox One en PS4

EA heeft dit weekend de eerste beelden van haar nieuwste Need for Speed aangekondigd. Extra bijzonder is dat dit de eerste Need for Speed voor de next generation consoles gaat worden. Natuurlijk hebben we het dan over de Xbox One en de Playstation 4.

Need for Speed Rivals is het werk van een compleet nieuwe studio binnen de EA familie. Het gaat om de studio Ghost Games, die natuurlijk wel een beetje hulp van Criterion Games heeft gekregen. De inzet van Ghost Games moet niet alleen een game bieden die mooi is om te zien, maar ook het Need for Speed gevoel verfrissen.

In Need for Speed Rivals moet je een kant kiezen. Of je bent een streetracer, of je gaat als copper de straat op. Welke kant van de wet je ook kiest maakt niet uit. Beiden hebben hun eigen uitdagingen en laten je op volle snelheid door de stad scheuren. Als racer is dat natuurlijk om zo berucht mogelijk te worden terwijl je als agent de uitdaging hebt om de straten zo veilig mogelijk te houden.

Need fod Speed Rivals zal draaien op EA’s Frostbite 3 game-engine. Omdat deze engine origineel is ontwikkeld voor de Xbox 360 en de PS3, zal EA de game eerst op die consoles lanceren. Dat zal op 19 november zijn. Wanneer de nieuwe consoles in de schappen liggen, volgt de versie voor de Xbox One en de Playstation 4.

Need for Speed Rivals is nu al beschikbaar als pre-order. Je krijgt dan toegang tot de Nissan GT-R Black Edition en level 2 gadgets voor je wagenpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.