Activision lanceert Black Ops II Uprising (DLC)

Na de succesvolle lancering van het Call of Duty Black Ops II Revolution pakket, heeft Activision vandaag wederom een DLC voor Black Ops II spelers klaargezet. Ditmaal gaat het om Uprising. Net zoals vorige keer mogen eerst de Xbox gamers op op deze DLC.

Black Ops II Uprising bevat vier nieuwe maps om op te spelen. Magma is een map met gevaarlijke lavastromen terwijl Encore je op een festival in Londen plaatst. Bij Vertigo speel je in een wolkenkrabber in India. Studio is een revival van de map Firing Range uit de eerste Black Ops. Nog altijd mijn favoriet.

Ook qua zombies heeft Black Ops II weer een mooie uitbereiding met Uprising. Ditmaal gaat het om Mob of Death. Hierin zitten Hollywoodacteurs Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano en Michael Madsen als mobsters ingesloten in de wereldberoemde gevangenis Alcatraz. Tussen de zombies natuurlijk en dat in de tijd van de drooglegging.

Beschikbaarheid

Uprising is nu verkrijgbaar via Xbox Live en kost 1200 punten of €14,99. Voor de PC en Playstation 3 zal Uprising later verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events