Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Black Ops II Revolution (DLC)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Vier enorm goed ontworpen multiplayer maps
  • Één nieuwe zombies map
  • Nieuwe gameplay voor zombies
  • Één nieuw wapen

THE BAD

  • Een 9 omdat de nieuwe Zombies map niet het plezier van de andere nieuwe maps weet te evenaren.

Afgelopen week kwam Activision met de langverwachte Revolution DLC voor Call of Duty: Black ops II. Een DLC die niet zomaar wat maps aan de game toevoegt, maar een hele nieuwe Zombie modus en de ‘peacekeeper’. Een nieuwe gun die je in je online strijd bij zal staan.

Nieuwe multiplayer maps

Black Ops II Revolution geeft je toegang tot vier nieuwe maps. Het gaat om Grind, Mirage, Downhill en Hydro. De meest opvallende map daarvan is voor mijn gevoel Grind. Daarin ga je de strijd aan op een typisch Amerikaanse skatebaan. Een map die unieke tactische voordelen en nadelen met zich meebrengt.

Een andere opvallende map is Hydro. Deze laat je de strijd aan gaan op een stuwdam met alle bijbehorende spanning. Zo loop je bijvoorbeeld het risico om midden in de strijd weggespoeld te worden. Een gok die je als echte soldaat dan ook maar gewoon moet nemen ;-). Hydro biedt ook veel mogelijkheden voor snipers, iets waar ik bij mijn eerste potje meteen mee werd geconfronteerd.

Nieuwe zombies map

Die Rise is een nieuwe co-op map voor de zombies game mode. In deze map sta je midden in een Chinese stad die op instorten staat. De stukken vallen letterlijk van de wolkenkrabbers. Voor mijn gevoel is de map niet zo spannend als de nieuwe multiplayer maps, maar toch blijft dit leuk.

Turned

Ben je het zat om op zombies te knallen, is er ook nog de mogelijkheid om zelf de zombie te spelen. Deze DLC bevat namelijk een compleet nieuwe game modus voor Zombies.

Conclusie

Activision heeft duidelijk haar best gedaan op de nieuwe maps. Deze zijn uitgebreid en zeer gedetailleerd. De nieuwe map voor zombies is leuk en ook met de nieuwe ‘Turned’ game modus heb ik me prima weten te vermaken.

Beschikbaarheid

Revolution is nu te downloaden op Xbox Live voor 1200 punten. Andere systemen volgen snel. Koop je de DLC Season Pass, dan is deze inbegrepen in je abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.