Desiree Bos
Desiree Bos

Review: Shock-Resistant Case voor de PS Vita

Desiree Bos beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Kan vanaf twee meter hoog vallen en de PS Vita is nog steeds heel
  • Uniek design
  • Opbergruimte voor maar liefst zes games

THE BAD

  • Hij is niet echt compact met meenemen vergeleken met andere cases.

Bescherming voor je PS Vita is zeer belangrijk, zeker omdat het apparaat vrij kwetsbaar is. Uiteraard wil je deze bescherming in stijl, daarom heeft Thrustmaster een Uncharted Golden Abyss Shock-Resistant Case uitgebracht voor de Uncharted fans.  

Shock-Resistant it is                                                                                                                     Deze case kan zeker tegen een stootje. Dit hoesje is gevallen vanaf twee meter hoog en kwam daarna op een harde ondergrond. De PS Vita is na deze val nog steeds heel. De case is dus ideaal voor op reis en zeker als het om bescherming gaat.

Zo groot als een lunch box                                                                                                   Praktisch om even snel in een tas te doen is die niet. De case is ongeveer zo groot als een lunch box en daarom is die niet echt lekker compact mee te nemen. De case moet ook zo groot zijn, omdat de binnenkant gevoerd is met binnenschuim die vaak wordt gebruikt in militaire kisten. Het schuim heeft in de case een vorm waar precies de PS Vita in past en daardoor ook goed vast klemt. Om het scherm te beschermen gaat daar nog een dik geweven doek overheen die precies over het scherm gaat. In het schuim zitten vormen waar precies zes games in passen. De case sluit doormiddel van twee schuifsloten met een veilig openingsmechanisme.  De case is verder nog geoptimaliseerd voor alle draadloze signalen voor de PS Vita.

Case 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.