Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Via een omweg blijven PSP games te koop bij Sony

Sony besloot onlangs om haar appstores op de PSP, PS Vita en PS3 te sluiten. Dit leverde nogal wat weerstand op. Zeker hardware als de PSP Go kan niet onder een digitale winkel. Sony draaide dit plan deels terug, al gaat de PSP store nog steeds offline.

Het offline halen van de appstore voor de PSP lijkt onoverkomelijk voor Sony, want het merk benadrukt wel dat er een omweg is om alsnog PSP games te kopen. Wanneer je een Sony PS3 hebt, kun je via die store nieuwe PSP games aanschaffen. Via de PS3 blijven ook PS Vita games te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.