Review: CSI Seizoen 12 (deel 2 – DVD)

Onlangs verscheen deel twee van alweer het twaalfde seizoen van CSI. Voor wie het nog niet weet, CSI staat voor Crime Scene Investigation en gaat over het team speurneuzen van de politie in Las Vegas.

In dit twaalfde seizoen staat het team van CSI onder leiding van D.B. Russell (Ted Danson). D.B. is niet alleen qua uiterlijk een opvallende verschijning, maar weet ook als karakter een nieuwe dimensie aan de serie toe te voegen.

CSI 12B Still-1

Deze tweede DVD-box van het twaalfde seizoen bestaat uit 10 afleveringen (zie onder). Hoewel de meeste afleveringen toch wel een heel serieuze toon hebben, zijn er een paar die op weten te vallen. De leukste voor mij was Stealing Home. Zoals de titel doet vermoeden, draait deze moordzaak dan ook vooral om een huis dat in zijn geheel is gestolen.

CSI 12B Still-2

 • Tressed to Kill
 • Seeing Red
 • Stealing Home
 • CSI Unplugged
 • Trends with Benefits
 • Malice in Wonderland
 • Split Decisions
 • Altered Stakes
 • Dune and Gloom
 • Homecoming

Extra’s

Ook qua extra’s heeft dit twaalfde seizoen de fans van de serie veel te bieden. Op de schijfjes vinden we drie extra’s en wel ‘A family affair’, ‘Death, Trucks and Rock ‘n Roll’ en ‘A crime a dozen: Season 12 of CSI’. Met name Death, Trucks and Rock ‘n Roll is erg interessant om te kijken.

CSI 12B Unboxed

Conclusie

Als we de fans mogen geloven is het twaalfde seizoen het meest interessante seizoen sinds het zevende en ik geef ze gelijk. Hoewel Malice in Wonderland niet heel sterk was, zijn de overige afleveringen erg vermakelijk om te zien en laten we hopen dat we D.B. Russell ook in het dertiende seizoen weer terug mogen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

 • D.B. Russell weet de show weer een uniek karakter mee te geven
 • Erg goed uitgedachte moordzaken

THE BAD

 • Jammer dat seizoen 12 in twee DVD-boxen verschijnt.
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram