Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Modern Family Seizoen 10 op DVD met 5 sterren.

The Good
  • Erg humoristisch
  • Leuke verhaallijnen
  • Lekker overdreven

Modern Family Seizoen 10 op DVD kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Anno 2020 is Modern Family niet langer op Netflix te vinden. Wellicht omdat FOX inmiddels eigendom is van Disney. Maar op Disney+ staan ze ook niet, dus maar goed dat Modern Family seizoen 10 nog gewoon op DVD verschijnt.

Modern Family seizoen 10

In dit tiende seizoen verliest de hechte familie een dierbare terwijl Claire nog steeds niet haar nieuwe positie in het gezin helder heeft. Bijna twee seizoenen geleden begon ze al met instorten toen de meiden de deur uit gingen om te studeren, waardoor ze de hele dag met Phil opgescheept zit. Dat juist hij dit seizoen een nieuwe kans ziet voor zijn bedrijf, maakt het voor haar ook echt niet gemakkelijker.

De familie verliest dit jaar een dierbare. Gelijktijdig proberen Cam en Mitch hun gezin uit te breiden. Overigens gaat Mitch ook wel vol aan de slag met een paar grote rechtszaken.

En dan is er natuurlijk nog het gezin van Jay en Gloria. Jay krijgt dit seizoen een belangrijke rol bij de Thanksgiving Parade wat de nodige stress oplevert. Ook lijkt zijn bedrijf dit seizoen op de fles te gaan.

Extra’s

Qua extra’s vinden we bloopers terug, maar dat was het dan ook. Niet heel vreemd. In het tiende seizoen lijkt de hele opzet gelijk aan alle voorgaande seizoenen. Op het gegeven moment ben je dan toch een beetje uitgekletst over hoe je zo’n seizoen in elkaar draait 😉. Het hele seizoen beslaat 22 afleveringen. Ga je hem bingen, ben je zo’n 7 uur aan het kijken.

Conclusie: Modern Family seizoen 10 (DVD)

We hebben al heel wat seizoenen mogen genieten van de verknipte families in Modern Family seizoen 10. Na 11 seizoenen Married with Children, had ik er een hard hoofd in dat Ed O’Neill nog geloofwaardig zou zijn in een nieuwe rol. Maar door de ijzersterke cast is ook Modern Family seizoen 10 nog steeds genieten!

Modern Family Seizoen 10 op DVD kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.