Airocide is de meest stijlvolle luchtfilter tot nu toe

Schone lucht in huis is belangrijk. Nu kun je natuurlijk een raam openzetten, maar in de Nederlandse lente is ook dat nog verrekte koud. Tijd voor een luchtfilter? Prima idee, maar dan wel de Airocide, want die mag gezien worden.

Deze Airocide luchtreiniger ziet er namelijk uit als een high-end speaker die zomaar op jouw nachtkastje zou mogen staan. Om te voorkomen dat je er al te veel onderhoud aan hebt, is het systeem ook nog eens vrij van wegwerpfilters. Dit komt door een systeem dat door de ruimtevaarders van NASA is ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events