Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Verslag: Paranormal Night met SyFy en Universal

Afgelopen vrijdag was het zover. SyFy Channel en Universal Pictures organiseerden een Paranormal Night in het Gelderse Huissen. Waarom zo ver van de Randstad? Dit is dé locatie waar het spookhuis van Johan Vlemmix staat. De ideale locatie voor de eerste screening van de Blu-Ray release van de nieuwe film Paranormal Activity 4.

In totaal kwamen 40 bezoekers op de Paranormal Night af. Deze bezoekers wisten allemaal kaarten te winnen via SyFy Channel en de Facebook pagina van Universal.

De zolder van de oude boerderij werd voor de gelegenheid ingericht als kleine bioscoopzaal met een zeer spannend programma. De avond begon namelijk met een screening van Paranormal Activity 3 gevolgd door de SyFy shows Paranormal Witness en Ghost Hunters International. Het slot van de avond was de screening van Paranormal Activity 4 die komende woensdag op DVD en Blu-Ray verschijnt.

Tijdens de avond was het ook mogelijk om met het team van Paranormal Activities een rondleiding door het huis te maken. Ze demonstreerden de apparatuur die ze gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar geesten en vertelde veel over de eerdere onderzoeken die ze in de boerderij hebben gedaan.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.