Playbook eigenaren krijgen binnenkort BlackBerry 10 OS

Ondanks de gigantische aandacht die BlackBerry aan de PlayBook heeft gegeven, is de tablet geflopt. Toch is er nu een sprankje hoop op betere tijden voor PlayBook eigenaren. Hoop in de vorm van BlackBerry 10.

BlackBerry heeft namelijk aangegeven dat het van plan is om BlackBerry 10 voor de PlayBook klaar te maken. De stap is niet heel vreemd gezien het QNX besturingssysteem op de PlayBook, de basis is van BlackBerry 10. Echt moeilijk zal het dus niet zijn.

Met de lancering van BlackBerry 10 op de Playbook maakt BlackBerry haar nieuwste besturingssysteem weer een stukje interessanter voor ontwikkelaars, en dat is weer goed voor iedereen met een Blackberry apparaat.

Of BlackBerry op korte termijn nog tablet zal maken is nog de vraag, maar BlackBerry 10 zou een revival voor de oude PlayBook kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.