Met de introductie van de Note heeft Samsung bewezen dat er een behoefte is aan smartphone met een groter scherm en… met een stylus. De nieuwe Alcatel One Touch Scribe en Scribe HD voorzien in deze behoefte.

Alcatal Scribe

De Alcatel Scribe HD is de goedkoopste 5 inch smartphone van Alcatel. Deze loopt op Android 4.1 en heeft een magere resolutie van 480×800 pixels. Voor fotografie krijg je een 5 megapixel camera met LED Flash en 720p HD recording. Onder de motorkap vinden we verder een dual-core 1.2GHz CPU met 512MB RAM. Je krijgt 4GB aan interne opslag.

Alcatel Scribe HD

De Alcatel Scribe HD heeft het qua specs beter voor elkaar. De Scribe HD draait op Android 4.2 en is voorzien van een 720×1280 pixel IPS display. Je krijgt er een 8 megapixel camera bij met LED Flash die 1080p Full HD video’s kan opnemen. De CPU in de Scribe HD is een quad-core 1.2GHz model met 1GB aan RAM. Ook hier ben je beperkt tot 4GB aan opslagruimte.

Alcatel levert bij de Scribe en de Scribe HD een touch pen (stylus) en een MagicFlip hoesje. Die laatste werkt met magneten en kan net als de Smart Cover van Apple het toestel in en uit standby brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.