Hoewel eigenaren van elektrische auto’s met slim zoeken verwend worden met gratis elektriciteit en prachtige parkeerplaatsen, moeten we er op termijn natuurlijk allemaal aan geloven: wil je parkeren, dan wil je jouw accu’s voltanken. De designers van Design Nobis hebben een interessante oplossing bedacht.

Op de parkeerplaats van de toekomst parkeer je jouw auto namelijk onder een dekentje van zonnecellen. Deze worden over de auto geklapt zodra je uit bent gestapt. Op die manier voorzie je jouw eclectische bolide van zonnekracht. Jammer dat dit niet in parkeergarages gaat werken 😉

Parkeren zonnedeken detail

Via Designboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.