GadgetGear.nl

Govecs neemt de sneeuwscooter wel heel letterlijk

Als je aan sneeuwscooters denkt, dan denk je vast aan een quad met een stel ski’s aan de voorkant en een dikke rupsband aan de achterkant. Dat je de term sneeuwscooter ook heel letterlijk op kunt vatten, laat Govecs zien met de nieuwe Go!Snow scooter.

In de kern is de Go!Snow een electrische scooter zoals je deze zou verwachten. Het is dan ook de voorkant, met de ski, die de aandacht zal trekken. Ook aan de achterkant zijn wijzigingen aangebracht. Het achterwiel is namelijk voorzien van een band met extra grote noppen. Deze geven meer grip in de sneeuw waardoor je goed kunt versnellen.

Govecs Go!Snow

Wat wellicht leuk is om te weten, is dat deze sneeuwscooter door Govecs benelux wordt geproduceerd en dat de scooter via een normaal stopcontact geladen kan worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.