Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WB kondigt LEGO Marvel Super Heroes aan

Warner Bros. heeft deze week de nieuwe game LEGO Marvel Super Heroes aangekondigd. We mochten eerder al genieten van een aantal helden uit de stal van DC Comics die een eigen LEGO game kregen, maar nu is het dan ook de beurt aan de helden van Marvel.

De nieuwe LEGO Marvel Super Heroes game sluit naadloos aan op de LEGO Marvel Super Heroes bouwdozen die LEGO afgelopen jaar introduceerde. In deze game vraag Nick Furry de hulp van de Marvel Super Heroes om de wereld te redden van de ondergang. De badguys Loke en Galactus staan namelijk op het punt de wereld te verslinden.

Ook deze game zit weer vol humor en avonturen zoals we van eerdere LEGO games gewend zijn. De game komt dan ook weer uit de studios van TT Games. Komende herfst verschijnt de game dan ook op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii UTM, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.