Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO en Warner Bros. kondigen 3 LEGO Chima Games aan

Wanneer LEGO met een nieuw thema op de proppen komt, kan het niet anders dat TT Games met Warner Bros. een leuke game gaat ontwikkelen. Met Legends of Chima pakken ze het helemaal goed aan. Dit jaar mogen we maarliefst 3 games verwachten.

Legens of Chima is een nieuwe thema binnen het LEGO universum waarbij de klassieke strijd tussen goed en kwaad wordt gevoerd in een magisch dierenrijk. De bijbehorende LEGO dozen zijn al online te vinden, maar komen ook langzamerhand in de speelgoedwinkels te liggen.

LEGO Legends of Chima: Speedorz

Speedorz is de eerste game waarmee TT Games komt. Deze is speelbaar op iOS en op LEGO.com. Het gaat om een mini racegame waarbij je als doel hebt om nieuwe levels vrij te spelen.

LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey

Deze zomer mogen we op de 3DS en PS Vita de game LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey verwachten. Veel details zijn nog niet bekendgemaakt, maar je gaat als de strijder Laval op pad om te vechten om gerechtigheid. Dat kan dus van alles worden.

LEGO Legends of Chima Online

Ten slotte komen ze nog met LEGO Legends of Chima Online. Spelers kunnen in deze game een eigen koninkrijk opbouwen in de wereld van Chima. Er kunnen missies worden uitgevoerd en nieuwe gebieden worden ontdekt.

In alle games spaar je voor punten die je op een speciaal LEGO portaal weer om kunt zetten in unieke content voor de Online game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.