Gillette introduceert de Fusion Proglide SilverTouch Limited Edition

Gillette heeft weer een mooie limited edition van haar Fusion Proglide scheersysteem aangekondigd. Het gaat om de SilverTouch Limited Edition die Gillette tijdelijk in de schappen zal leggen.

Gillette Fusion Proglide SilverTouch Limited Edition Packshot

De SilverTouch Limited Edition is gemaakt voor het Fusion Proglide scheermesje van Gillette. Dit mesje is opgebouwd uit vijf messen die door een stabilisatiesysteem op hun plaats worden gehouden. Daarnaast zijn dit de dunste scheermesjes die Gillette tot nu toe heeft ontwikkeld.

Gillette Fusion Proglide SilverTouch Limited Edition Zijkant

De Fusion Proglide mesjes zijn ook voorzien van de bekende groene lubrastrip die het scheermesje nog sneller over de huid moet laten bewegen. Ook laat de strip zien wanneer het mesje aan vervanging toe is. De strip wordt dan wit.

Gillette Fusion Proglide SilverTouch Limited Edition Bovenkant

Beschikbaarheid

De nieuwe SilverTouch Limited Edition ligt nu in de winkel en heeft een adviesprijs van €14,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram