Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gaat Facebook een grote aankondiging doen?

Het lijkt erop dat Facebook iets groots van plan is. Het sociale netwerk heeft alle belangrijke journalisten uitgenodigd om vandaag op het hoofdkantoor te verschijnen. Wat Facebook bekend gaat maken, wilt het bedrijf nog niet kwijt.

Er wordt al jaren gespeculeerd over nieuwe Facebook diensten en producten. Met name de Facebook smartphone is een populair gerucht terwijl we al jaren smartphones zien met diepe Facebook integratie. Het zou ook goed kunnen dat Facebook eindelijk met een zoekmachine voor het web gaat komen. Iets dat concurrent Google een flinke hak zou zetten. Of een muziekdienst. Of een TV dienst… Hebben we alle geruchten gehad? Vanavond krijgen we het vast te horen…

En…. we weten wat het is geworden. Lees verder over Graph Search.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.