Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jamie Oliver Hoofdredacteur Allerhande

In december zijn we gek van alles wat in de keuken gebeurt. Wanneer we het dan over kookboeken hebben, is het altijd in de vorm van een review. Toch wil ik het dit keer even kort hebben over de gratis Allerhande van de AH. Deze heeft namelijk Jamie Oliver als hoofdredacteur en… er is meer kerstnieuws van de grootgrutter.

Allerhande en Jamie

Met Jamie Oliver als de hoofdredacteur van de nieuwe Allerhande, mag je er vanuit gaan dat je een uitgebreide hoeveelheid kerstrecepten voor je kiezen krijgt. Geen zorgen, geheel in Jamie-stijl zijn ze allemaal gemakkelijk te maken zodat je niet al te lang in de keuken hoeft te staan terwijl de rest van je bezoekers gezellig op je Wii U aan het spelen is.

Jamie Oliver in de Schappen

Jamie is weg bij Tefal, en dat merken we meteen. Voor de keukenmachines doet hij het nu met Philips en voor andere producten zijn Jamie en AH dikke maatjes geworden. Zo kun je vanaf 10 december 16 exclusieve ready-to-cook recepten op de Allerhande kerstmarkt verwachten. Daarnaast zul je veel andere Jamieproducten in de schappen van de AH vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.