GadgetGear.nl

Appie en Nuki bezorgen tot in de koelkast

In de VS is Amazon er al een tijdje mee bezig, bezorgen tot achter de voordeur. Ook als je er niet bent. Albert Heijn en Nuki experimenteren nu in Nederland met bezorging tot in de koelkast.

Nuki is bekend van de slimme sloten. Hier op GadgetGear.nl hebben we al een aantal keer over de producten van Nuki geschreven. Nu hebben de makers van het slimme slot een slimme deal met de Albert Heijn gemaakt, die ook nog eens de weg vrij zou kunnen maken voor Bol.com. Die webwinkel is immers ook van Albert Heijn.

Met behulp van het Nuki smart lock 2.0 en een slimme deurbel van SecuFirst, kunnen Nuki gebruikers de bezorger van de AH herkennen wanneer deze met de boodschappen op de stoep staat. Wanneer je als bewoner de deur op afstand opent, zal de bezorger de boodschappen die koud moeten blijven meteen in de koelkast plaatsen. Kom je ’s avonds thuis, zijn alle versproducten dus echt vers.

Met deze samenwerking, lost AH een belangrijk probleem op. Supermarkten hebben enorm veel moeite om winstgevend te bezorgen. De bezorgingen moeten doorgaans stuk voor stuk op de bewoners van een woning worden aangepast. Pic Nic doet dit anders. Daar kunnen bewoners alleen een bezorgmoment kiezen op het moment dat de wagentjes daadwerkelijk door de buurt rijden. Dit geeft weer een probleem qua flexibiliteit.

Voorlopig is de samenwerking alleen nog in Alkmaar. Bij tien huishoudens. Daar is in oktober een test van 8 weken gestart. Wanneer de dienst in andere delen van het lang beschikbaar wordt, is nog niet bekend. Ook niet hoe het zit qua verzekeringen als de flatscreen met de embalage retour blijkt te zijn gegaan, dan lost verzekeraar Centraal Beheer dit op.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Afkomstig van JustForKoks.nl.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten