De Smaak van: Malibu Red

Onlangs schreef ik al over de nieuwe Malibu Red. Malibu kennen we natuurlijk al jaren van de vrolijke, witte fles. Voor de nieuwe Red, heeft Malibu voor een zilveren fles gekozen.

In tegenstelling tot de pure Malibu, is Red stiekem een mixdrankje. In de fles zit namelijk een subtiele mix van Malibu en Tequila. Een mix die ik zelf nog niet kende, maar mij aangenaam weet te verrassen. De geur is namelijk onveranderd, maar de tequila is duidelijk aanwezig in de smaak.

Hoewel ik likeuren het liefst puur drink, geeft Malibu ook een mix-advies. Malibyu adviseert om Red te drinken met 7-up of Sprite. In beide gevallen gaat het om 1 deel Malibu Red op 7 delen frisdrank. Het resultaat is een heel verfrissend drankje waarbij de smaak van de Malibu Red gelukkig zeer herkenbaar blijft.

Malibu Red ligt nu in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events