Alles over de Xperia Z van Sony Mobile

Hij ging schuil achter de codenaam Yuga, maar het lijkt nu duidelijk dat het toestel onder de naam Xperia Z het nieuwe vlaggenschip van Sony Mobile gaat worden. Het toestel waarmee Sony Mobile in één klap, één van de betere high-end toestellen in de markt zal zetten.

Het toestel was al eerder te zien op Android Schweiz en Mobile Review. Die laatste claimde een prototype in de hand te hebben. Het toestel meet 139mm x 71mm x 7.9mm en heeft een gigantisch 5 inch display met maarliefst 443 pixels per inch. Dat zou het scherpste tot nu toe zijn.

Dit gigantische scherm zou worden aangedreven door een quad-core 1.5 gz processor en een adreno 320 GPU. Daarnaast bevat het toestel een 12 megapixel camera, bluetooth 4.0 en loopt het op Android 4.2. Sony Mobile maakt duidelijk geen grapjes wanneer het zegt aan iets bijzonders te werken ;-).

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, is de achterkant van het toestel van glas. Hetzelfde idee als bij de iPhone 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram