GadgetGear.nl

Sony Playstation Lanceert Smart As op de Vita

Braintrainers waren hot in de tijd van de Nintendo DS, maar lijken zo langzamerhand toch weer een beetje aan onze aandacht ontsnapt te zijn. Met de lancering van Smart As gisteren hoopt Sony op nieuwe aandacht voor dit genre.

Zoals je van een braintrainer mag verwachten, is Smart As een verzameling minigames om jouw brein te trainen op de gebieden van logica, rekenvaardigheid, observatievermogen en woordenschat. In totaal bevat Smart As maarliefst 20 games. Via Facebook, Twitter en Near is het mogelijk om jouw score te vergelijken met die van je vrienden.

Beschikbaarheid

Smart As ligt nu voor €29,99 in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten